Yritys

Procons – Luotettava kumppanisi vuodesta 1934 lähtien

 

Olemme erikoistuneet rullaprofilointiin sekä alihankintaan. Tämän hetken ajankohtaiset markkinasegmenttimme ovat pääasiassa kaivosteollisuudessa, rakennus- ja interiöörialalla, polkupyöräteollisuudessa ja kasvihuonetekniikassa. Vahvuutemme on, että selviämme alan korkeista vaatimuksista joustavuuden, laadun ja lyhyiden toimitusaikojen avulla.

 

Alaisillamme on hyvät meriitit, useilla jopa yli 20 vuoden kokemus. Tämä sekä jatkuva koulutus, takaavat ammattitaidon ja erinomaiset tuotteet. Olemme luotettava ja pitkäjännitteinen yhteistyökumppani asiakkaillemme. Työntekijöiden määrä on 12 henkilöä.

Tausta

 

Procons Oy Ab:n perusta luotiin jo vuonna 1934. Silloin toimintaan kuului lokasuojien, tavaratelineiden ja vanteiden kehittäminen ja valmistaminen polkupyöräteollisuuden tarpeisiin.

 

Yrityksessä on vuosien saatossa hyödynnetty tekniikkaa ja automaatiota tuotannon kehittämiseksi ja tämä prosessi jatkuu yhä. 1990-luvulla panostimme profiloitujen tuotteiden valmistamiseen ja tämä johti automaattisten profilointilinjojen hankintaan ohutlevyjä varten.

 

Customer orientation

We focus on our customers, their needs and success.

Develop and create

We always want to be a step ahead in creating innovative solutions.

Passion for excellence

We work hard in our pursuit to excel and be the best.

Fair play

We build relations based on honesty and trust.